Ромпетрол откри нова бензиностанция в Дуранкулак

Ромпетрол България ЕАД откри нова бензиностанция в село Дуранкулак.  Обектът се намира на ул. 2-ра №25, на 3 км от границата с Румъния в посока Варна и ще предлага висококачествени горива Efix бензин 95, Efix дизел, бензин A98, Adblue, битова и автогаз. Всички бизнес потребители на Ромпетрол, които използват системата Fill&Drive за цялостно управление и следене на потреблението на гориво във фирмения автопарк също ще могат да зареждат безпроблемно на обекта.

С новата локация националната верига на компанията вече включва 63 обекта в цялата страна, като допълнително подсилва лидерските си позиции в Североизточна България.

„Регионът е стратегически за нас, тъй като ни позволява да обслужваме част от румънските туристи, за които България е все по-предпочитана туристическа дестинация. Според статистиката за периода януари – юли 2013 г. броят им надхвърля половин милион”, заяви г-н Ерлан Аккенженов, изпълнителен директор на Ромпетрол България ЕАД.

Новата станция е трета поред за компанията през 2013 г. Преди това Ромпетрол България разшири мрежата си с обекти на основни пътища в Търговище и Бургас, като по този начин осигури висококачествени продукти и услуги на пътуващите между крайбрежието и вътрешността на страната.

 

Rompetrol-Durankulak